Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@11:50:50 GMT

«مـافیابازی» در بوستان گلستانه

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۰۳۲۲

«مـافیابازی» در بوستان گلستانه

همشهری آنلاین _ مریم قاسمی: «رسول غلامحسینی» شهروند خلاقی است که این بازی را برای بچه‌ها راه‌اندازی کرده و به آنها می‌آموزد که چگونه برنده مسابقه شوند و برای رسیدن به هدف چگونه از هوش خود استفاده کنند. او عنوان می‌کند که بچه‌ها از مسابقات و برنامه‌هایی که هوش و استعداد ذهنی‌شان را محک می‌زند استقبال می‌کنند و سند این ادعا کودکان و نوجوانانی‌اند که هر روز به بوستان گلستانه می‌آیند و در مسابقه شهروند و مافیا شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌طور که این شهروند برای‌مان تعریف می‌کند بوستان گلستانه و اطراف آن امکانات فرهنگی و ورزشی مناسب ندارد. این بوستان فقط یک زمین کوچک فوتبال دارد که به‌صورت اجاره‌ای در اختیار تیم‌ها قرار می‌گیرد و دیگر هیچ. سایر شهروندان به‌ویژه کودکان و نوجوانان امکاناتی برای گذراندن اوقات فراغت‌شان ندارند و برای همین وقت‌شان به بطالت می‌گذرد، مگر زمان‌هایی که بزرگ‌ترها و افراد با تجربه به میدان بیایند و برای رفع کمبودها قدمی بردارند.

شناسایی افراد تأثیرگذار و حمایت از آنها

مسابقه و بازی شهروند و مافیا حتی یک ریال هزینه ندارد و هرکسی در هر جا که فضای مناسبی داشته باشد، می‌تواند آن را اجرا کند. غلامحسینی می‌گوید: «ما نباید برای سرگرم کردن بچه‌ها به دنبال برنامه‌های هزینه‌بر باشیم. وقتی می‌توان تعدادی از کودکان و نوجوانان را با چنین مسابقاتی سرگرم کرد چرا این کار را نکنیم. یادم هست روز اول که همراه پسرم «محمدامین» و پسر خاله‌اش «محمدمهدی» این مسابقه فکری و هوشی را بازی کردیم فقط ۵ نفر شرکت‌کننده داشتیم. به مرور زمان با افزایش تعداد بچه‌هایی که می‌خواستند در این رقابت شرکت کنند، مجبور شدیم مسابقه را در ۲ نوبت برگزار کنیم.»
«سید محمدجواد بهشتی» شهردار ناحیه یک منطقه ۱۸ که به همراه کارشناسان حوزه اجتماعی، خدمات شهری و فنی به بوستان گلستانه آمده تا از پروژه خط‌کشی مسیر دوچرخه بازدید کند به جمع ما اضافه می‌شود.

بچه‌ها با دیدن آقای شهردار ذوق می‌کنند و با انگیزه بیشتری مسابقه را ادامه می‌دهند. بهشتی که خودش در دوره نوجوانی تجربه بازی با همسالان خود را داشته، می‌گوید: «معمولاً کودکان و نوجوانان به شرکت در بازی‌های گروهی علاقه دارند؛ از فوتبال گل کوچک گرفته تا طناب‌کشی و... اما در این بین نباید از بازی‌های هوشی و ذهنی غافل بود. بازی شهروند و مافیا هوش و توان فکری بچه‌ها را محک می‌زند و به آنها می‌آموزد که چگونه از حق و حقوق خود دفاع کنند. فرزندان‌مان در این بازی‌ها شکست و پیروزی را تجربه می‌کنند، می‌فهمند که هر حرفی را نباید پذیرفت و می‌آموزند که اتحاد و وحدت تنها راه پیروزی است.»
شهردار ناحیه یک اطمینان می‌دهد که با شناسایی افرادی که با خلاقیت و نبوغ خود فضای مناسب و مفرحی برای گذران اوقات فراغت اهالی ایجاد می‌کنند از آنها حمایت و پشتیبانی شود.

تقویت روابط اجتماعی بچه‌ها

غلامحسینی که عصرها مسابقه شهروند و مافیا را در فضای بوستان گلستانه برگزار می‌کند، می‌گوید: «در این بازی ما با ۲ دسته مواجه‌ایم؛ شهروندان و مافیا که آنها نیز به افراد مختلفی تقسیم می‌شوند. خبرنگار، تک‌تیرانداز، پزشک، کارآگاه، زره‌پوش، مافیای ساده، رئیس مافیا و... که هرکدام تلاش می‌کند نفرات حریف را شناسایی و حذف کند، اما این کار به همین راحتی نیست. اگر شرکت‌کننده‌ها، که در بازی ما اغلب کودک و نوجوان هستند، بتوانند خوب صحبت کنند و با زیرکی نفرات حریف را شناسایی کنند بدون‌ تردید برنده مسابقه خواهند بود حال چه گروه شهروند باشند و چه مافیا.»

وی که در یکی از اداره‌های دولتی مدیر است و چند کارمند زیر نظرش فعالیت دارند، اعتقاد دارد که همه ما به‌عنوان بزرگ‌ترها و والدین بچه‌ها وظیفه داریم که راه و رسم زندگی را به آنها بیاموزیم که یکی از آسان‌ترین کارها همین بازی فکری و ذهنی است که قدرت تفکر را در بچه‌ها افزایش می‌دهد و باعث تقویت روابط اجتماعی آنها می‌شود.»
شهردار ناحیه یک منطقه ۱۸ که ذوق و شوق بچه‌های محله را می‌بیند عنوان می‌کند که می‌توان با هماهنگی مدیران‌سراهای محله یک دوره از مسابقات شهروند و مافیا را البته با حفظ فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار کرد. کودکان و نوجوانان در فهرست اولویت برنامه‌ها قرار گیرند و گروه‌های سنی بالاتر نیز اگر تعدادشان به حد نصاب برسند تقسیم شده و با هم به رقابت بپردازند.
به گفته بهشتی وجود افرادی چون غلامحسینی در هر محله‌ای یک نعمت است و باید قدر این شهروندان فعال و مشارکت‌جو را دانست.

وقتی مافیا شکست می‌خورد

به جمع کودکانی که در حال بازی هستند، می‌پیوندیم. غلامحسینی که در این بازی اعضای شهر را به خواب فرو می‌برد از گروه مافیا می‌خواهد بیدار شوند و پس از ۱۰ ثانیه مشورت نظرشان را بگویند. آنها تصمیم می‌گیرند تا یکی از بچه‌ها را که مهره کلیدی بازی است و تا حدودی از هویت‌شان با خبر شده، حذف کنند و این اتفاق می‌افتد و داستان به همین شکل ادامه پیدا می‌کند.
محمدامین شهروندی است که با هوشیاری یکی از اعضای مافیا را شناسایی می‌کند و از هم‌گروهی‌هایش می‌خواهد که برای حذف او رأی دهند و دست‌شان را بالا ببرند. شهروندان به نظر او احترام می‌گذارند و در نهایت فرد مافیا با ۷ رأی به مرحله دفاع می‌رسد، اما او نمی‌تواند نظر جمع را به دست آورد و در نهایت حذف می‌شود و تعدادشان در مسابقه به ۳ نفر می‌رسد و در مقابل شهروندان با ۴ نفر همچنان پیشتاز
هستند. مسابقه شهروند و مافیا که در بوستان گلستانه برگزار شده حدود ۲ و نیم ساعت طول کشید و نتیجه این شد که شهروندان گول حرف‌های مافیا را نخوردند و توانستند با وحدت و همدلی آنها را شکست بدهند. مسابقه‌ای که با وجود سادگی ویژگی‌های فراوانی داشت از به کارگیری هوش برای حل مسئله تا رفتارها و کنش‌های اجتماعی، احترام متقابل، همدلی و...
رسول غلامحسینی، شهروند فعال وبانی راه‌اندازی بازی شهروند و مافیا در بوستان گلستانه در پایان صحبت‌هایش تقاضایی از مسئولان شهرداری منطقه ۱۸ می‌کند و می‌گوید: «با توجه به نزدیکی فصل تابستان برای اوقات فراغت کودکان و نوجوانان برنامه‌ریزی اصولی داشته باشند. در مدت یک سال و چند ماهی که از وقوع بحران کرونا گذشته دانش‌آموزان بیشتر وقت‌شان را در محیط خانه و پای کلاس‌های مجازی گذرانده‌اند و اکنون نیاز به اوقات مفرح و شاد دارند. کاش بتوانیم با همکاری یکدیگر و البته بعد از شکست کرونا تابستان متفاوتی را برای شهروندان رقم بزنیم.»

سیدمحمد جواد بهشتی/ شهردار ناحیه یک منطقه ۱۸ رونق بازی و تفریح در تابستان ۱۴۰۰

به گفته شهردار ناحیه یک منطقه ۱۸، اوقات فراغت شهروندان در تابستان ۱۴۰۰ با انواع برنامه‌های فرهنگی و ورزشی همراه خواهد بود.
«سیدمحمد جواد بهشتی» می‌گوید: «هر چند دوره پایانی بحران کرونا را می‌گذرانیم و با عنایت پروردگار در ماه‌های آتی با ریشه‌کنی ویروس کرونا به وضعیت سفید خواهیم رسید، اما تا آن زمان ملزم به حفظ فاصله اجتماعی، رعایت نکات و پروتکل‌های بهداشتی هستیم، بنابراین برنامه‌های تابستان امسال نیز بر همین اساس تدوین و اجرا خواهد شد.»وی اضافه می‌کند: «یکی از برنامه‌هایی که می‌توان با حفظ فاصله اجتماعی در بوستان‌ها برگزار کرد، بازی‌های بومی و محلی است که شرکت‌کنندگان ملزم به استفاده از ماسک و دستکش هستند و با تعداد نفرات کمتر برگزار خواهد شد از جمله طناب‌کشی، مار و پله و... که در پایان مراسم به رسم قدردانی به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا می‌شود.»
بهشتی تأکید می‌کند که در اجرای برنامه‌ها به همه گروه‌های سنی توجه می‌شود؛ از کودکان و نوجوانان تا افراد سالخورده که نیازها و سلایق متفاوتی دارند. شهردار ناحیه یک منطقه ۱۸ درباره راه‌اندازی بازی‌های فکری و هوشی در برخی بوستان‌ها می‌گوید: «ایده جالبی است که در برخی از بوستان‌های منتخب این ناحیه بازی‌هایی مثل شهروند و مافیا را اجرا کنیم. در این زمینه علاقه‌مند به همکاری با شهروندان فعال محلی هستیم، مثل افرادی که‌بانی مسابقه شهروند و مافیا در بوستان گلستانه شده و توانسته‌اند تعدادی از کودکان و نوجوانان را به این رقابت جذاب و فکری جذب کنند.»بهشتی عنوان می‌کند در صورت موافقت مسئولان شهرداری منطقه ۱۸، فضای مناسبی برای اجرای بازی شهروند و مافیا در بوستان گلستانه طراحی و ساخته می‌شود؛ جایی که میز و صندلی به قدر کافی داشته باشد و بچه‌ها دیگر مجبور نشوند روی زمین یا چمن‌ها بنشینند.

کد خبر 609380 برچسب‌ها بازی همشهری محله کودکان نوجوان بوستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بازی همشهری محله کودکان نوجوان بوستان مسابقه شهروند و مافیا بازی شهروند و مافیا کودکان و نوجوانان اوقات فراغت شرکت کنند برنامه ها بازی ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخت کشی در تهران

آفتاب‌‌نیوز :

به‌تازگی ویدئویی در رسانه‌های اجتماعی فراگیر شد که نشان می‌داد شماری از شهروندان با تجمع در مقابل حصار‌های پارک لاله به قطع درختان این پارک و هرگونه ساخت‌وساز در آن اعتراض می‌کنند. پیش‌تر گزارش شده بود که محدوده حصارکشی بخش بزرگی از محوطه قدیمی پارک است که درختان کهنسال دارد. بر مبنای این گزارش، شهرداری قصد دارد در این محدوده ساختمانی بسازد.

شبکه شرق نیز روز پنج‌شنبه در گزارشی نوشت که محوطه حصارکشی بیش از ۳ هزار مترمربع مساحت دارد و در مجاورت ضلع غربی ایستگاه آتش‌نشانی، روبه‌روی خیابان پورسیناست. در این گزارش با استناد به اظهارات شاهدان و ساکنان اطراف پارک لاله آمده است که با «استقرار کانکس در اطراف حریم پارک، این گمانه مطرح شده که قرار است در این قسمت ساخت‌وسازی انجام و درختان آن قطع شود». شهروندان معترض به حصارکشی پارک لاله از نیرو‌های خدماتی پارک لاله شنیده‌اند که قرار است در این محدوده عملیات ساختمانی آغاز شود. این شهروندان در پرس‌وجو از مدیر پارک و شهرداری منطقه نیز به این پاسخ رسیده‌اند که قرار است در این نقطه از پارک فرهنگسرا ساخته شود. آن‌ها همچنین باخبر شده‌اند که درختان این محدوده نیز قطع خواهند شد.

انتشار تصاویر این حصارکشی سبب شد تا کاربران شبکه‌های اجتماعی ضمن یادآوری سوابق شهرداری در ماجرای ساخت مسجد در پارک قیطریه درباره سرنوشت درختان کهنسال پارک لاله ابراز نگرانی کردند. همزمان کارزاری در نامه به معاونت حقوق عامه قوه قضائیه به راه افتاد که طی آن از تعرض به بوستان‌ها متوقف شود. هرچند در رابطه با ساخت مسجد در پارک قیطریه هم کارزاری ۱۵۰ هزار نفری به راه افتاد، اما به چشم مسئولان نیامد.

 

مرتضی‌هادی جابری‌مقدم، عضو هیات‌علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران در ویدئویی از مقابل حصار‌های پارک لاله ضمن تایید اینکه در محدوده حصار‌ها انبوهی از درختان قرار دارند، گفت که «۳ هزار متر از پارک لاله را با هدف عملیات ساخت‌وساز حصارکشی کرده‌اند». او در ادامه اضافه کرد: «هیچ عقل سلیم و مدیریت خردمندانه‌ای در این نقطه از مرکز شهر تهران، که با تراکم مواجه است، چنین تصمیمی نمی‌گیرد».

این استاد دانشگاه با بیان اینکه متر به متر پارک لاله ارزشمند است، تاکید کرد که «پیرامون پارک لاله، مراکز و ساختمان‌هایی با کاربری‌های مختلف وجود دارد و نیازی به ساخت هیچ بنایی در دل پارک لاله نیست و فضای سبز آن باید حفظ شود».

جابری‌مقدم ابراز امیدواری کرد که حصار‌ها با «همت مردم» جمع شود و شهرداری از باارزش‌ترین اراضی شهر تهران دست بردارد و «عناد و لجبازی» با مردم را ادامه ندهد.

 

ساختمانی احداث نمی‌شود

بعد از آن، اما روز جمعه ۱۴ اردیبهشت، خبرگزاری مهر گزارشی نوشت که برای پیگیری ماجرای حصارکشی پارک لاله با روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ تماس گرفته و این پاسخ را شنیده است: «هر گونه دخل‌وتصرف در بوستان‌ها بر عهده سازمان بوستان‌هاست و شهرداری مناطق فقط در نگهداشت بوستان‌ها دخیل‌اند».

تلاش خبرگزاری مهر برای ارتباط با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه‌ای نرسید، اما یکی دیگر از مدیران شهری نیز به این خبرگزاری گفت: «سرانجام حصارکشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مدنظر بوده، لغو شود و به اجرا درنیاید».

به گفته این مدیر شهری، ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از پروژه‌هایی بود که اجرای آن فعلاً تعلیق شده است.

خبرگزاری فارس با مدیرمسئولی داماد زاکانی هم مدعی شد که «به گفته مسئولان شهرداری، علت فنس‌کشی و این حریم‌سازی براساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم درآنجا قطع شود».

همزمان مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران درباره حصارکشی پارک لاله و زمزمه‌های ساخت‌وساز در بخش جنوبی این پارک قدیمی گفته که «پیگیری و گفتگو‌هایی با ریاست شورای شهر، معاون خدمات شهری شهردار و شهردار منطقه داشتم و براساس هماهنگی و گفت‌وگوی انجام شده با معاون خدمات شهری؛ پروژه‌ای در این نقطه احداث نمی‌شود».

او درباره احتمال ساخت مجتمع فرهنگی و هنری در این نقطه هم گفت: «ما مخالف ساخت مجموعه‌های فرهنگی و هنری نیستیم، اما هر چیز در جای خودش. در جنوب بلوار کشاورز، اراضی توسعه دانشگاه تهران وجود دارد که چند صد متر با این نقطه فاصله دارد، می‌توان برای ساخت چنین مجموعه‌هایی با آن‌ها تفاهم کرد. پارک قدیمی لاله با درختان کهنسال از دارایی‌های معنوی و ارزشمند شهر است که باید از آن محافظت کرد».

 

قطع درخت در هوای آلوده تهران

کارشناسان محیط زیست تاکید دارند که در ماجرای ساخت‌وساز داخل پارک‌ها، مساله تنها به قطع درختان محدود نیست، زیرا در نتیجه آن اراضی با ارزش زیست‌محیطی از نظر جذب آب و بهبود کیفیت هوا به سازه‌های شهری بدل می‌شوند و تنفس‌گاه‌ها از میان می‌روند.

عباس آخوندی، استاد دانشگاه تهران و وزیر کابینه‌های مرحوم اکبر هاشمی و حسن روحانی در واکنش به حصارکشی و احتمال ساخت‌وساز در پارک لاله در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روز‌های سال در وضعیت هوای ناسالم است این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟»

او ادامه داد: «شورای شهر چه می‌کند؟ نهاد‌های مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟» درحالی که طبق قانون هر گونه فعالیت عمرانی که منجر به تخریب فضای سبز و قطع درختان شود، ممنوع است طی دو سال اخیر به تناوب، خبر‌هایی از قطع درختان تهران در مناطق مختلف منتشر شده است. در بیشتر این موارد، مدیران شهری مدعی شده‌اند که سن زیستی درختان قطع شده، تمام شده بود. اکنون نیز این خطر وجود دارد که درختان کهنسال پارک لاله با ادعای پایان سن زیستی قطع شوند.

احداث این پارک بزرگ، که یکی از تنفس‌گاه‌های مهم تهران در محدوده خیابان انقلاب، بلوار کشاورز و امیرآباد است، در سال ۱۳۴۳ در اراضی تحت اختیار ارتش ملی ایران آغاز شد و حدود دو سال بعد نیز پایان یافت.

ارتش ملی ایران از این محدوده ۳۵ هکتاری، که پیش از احداث پارک باغ جلالیه نام داشت، برای سوارکاری و رژه استفاده می‌کرد. پس از احداث این پارک، نخستین کتابخانه کودکان و نوجوانان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این مجموعه راه‌اندازی شد. همچنین انجمن آثار ملی تندیس‌هایی از مفاخر ایران ازجمله ابوریحان بیرونی و عمر خیام را در نقاط مختلف این پارک نصب کرد.

در پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی ازجمله چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز آن نیز به گونه‌ای طراحی شده که برای آرامش و استراحت مناسب است.

در طراحی این پارک با الهام از الگوی پارک‌های ژاپنی آب‌نما‌ها و نهر‌ها به شکل مارپیچ ساخته شده‌اند. موزه هنر‌های معاصر، موزه فرش ایران و هتل لاله از ساختمان‌های مشهور نزدیک به پارک لاله‌اند.

سونامی حصارکشی

حصارکشی در پارک‌های تهران این روز‌ها تبدیل به رویه شده است. اولین مورد مربوط به پارک قیطریه بود. جایی که شهرداری تهران و مالک از فرصت تعطیلات نوروز استفاده کرده تا بتوانند بخش زیادی از عملیات ساخت را جلو ببرند. همان نگرانی که اهالی محل پیش از تعطیلات داشتند و ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران نیز به آن اشاره کرده و تذکر داده بود.

او ضمن مخالفت با ساخت مسجد در پارک قیطریه تاکید کرد: «حداقل ۱۵ درخت ارزشمند قدیمی با قطر چند ده سانتی‌متری در محوطه حصارکشی شده، وجود دارد که امکان جابه‌جایی آن‌ها حتی در فصل مناسب هم وجود ندارد؛ علاوه بر آن از ده‌ها اصله درخت و گونه‌های گیاهی نیز باید محافظت شود». او روز چهارشنبه ۸ فروردین در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که ساخت مسجد در بخشی از بوستان قیطریه نه تن‌ها «تعظیم شعائر اسلامی نیست بلکه موجب بدبینی بخش وسیعی از شهروندان خواهد شد، تا کی قرار است خودزنی کنیم؟» نگرانی‌ها در این زمینه از چند هفته پیش از تعطیلات نوروز آغاز شد، زمانی که انتشار تعدادی عکس نشان می‌داد قسمتی از این پارک حصارکشی شده است. پس از آن کارزاری برای حفظ این بوستان و جلوگیری از ساخت مسجد در آن به راه افتاد و برخی فعالان محیط زیست، معماران شهری و اعضای شورای شهر نیز گرایش به ساخت مسجد در گوشه‌گوشه شهر تهران ازجمله در پارک قیطریه و حتی به شرط قطع درخت را نشانه «کج‌سلیقگی» دانستند. همچنین ازجمله دیگر اعتراض‌ها، جمعی از اهالی این منطقه روز سیزدهم فروردین در این پارک دست به تجمع زدند که البته از سوی مسئولان مربوط به آن توجهی نشد. این همه درحالی است که بسیاری از کاربران در فضای مجازی می‌نویسند، مقامات مسئول درحالی بر احداث این مسجد اصرار می‌ورزند که شمار اندک نمازگزاران و حاضران در مساجد در سراسر کشور را نادیده می‌گیرند.

منبع: روزنامه سازندگی

دیگر خبرها

  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • درخت کشی در تهران
  • ارتقاء ایمنی اهالی رشت با آموزش در پارک‌ها و بوستان‌ها
  • زیر آب رفتن بوستان‌های ساحلی دزفول با پر شدن سد دز + ویدئو
  • پس از پر شدن سد دز؛ بوستان‌های دزفول زیر آب رفتند | ویدئو
  • (ویدئو) بوستان‌های ساحلی دزفول زیر آب رفتند
  • گزارش تصویری از همایش بزرگ تای چی ووشو در بوستان ملت